Gktrkefe Bebeğim 5 aylık emeklemeye çalışıyor dizleriniz üstüne kalkıyor kendini ileriye doğru atıyor ileri gidiyor geri gidiyor iterek zararlı mıdır? Bebekleriniz ortalama hangi ayda emekledi ?
Guneskiz48 Gktrkefe küçük kızım 4 buçuk aylıkken sürünmeye başladı öyle heryere gidiyordu 6. Ayına 1 gün kala tamamen emekledi
Betlcelik Gktrkefe kızım 8 aylıktı emekleri oğlum 4 ay 24 günlük iki gündür hemen yüz üstü dönüp sürünmeye gitmeye çalışıyor 1 aya kadar böyle böyle öğrenir diyorum bende 😊 doğduğundan itibaren o şekilde egzersiz öneriyorlar kendi isteği rahatsız olsa yapmaz diye düşünüyorum
Findikzadem Gktrkefe 5.5 aylıkken emeklemisti bir zararı olmadi daha şuan 8.5 aylık koltuklardan tutunmaya çalışıyor bizden destek alarak dimdik duruyor
Gktrkefe Guneskiz48 öyle mi sevindim etrafımdaki bebekler hep 9 10 aylık olunca emekledi normal midir diye merak ettim teşekkür ederim benim ki de pek hevesli doğduğundan beri egzersiz de yapıyoruz kendi de çok hareketli bir bebek zaten 🥰
Gktrkefe Betlcelik durdurmaya yatırmaya kalksam yatmıyor zaten kendi hiç durmuyor, dedim acaba bu aylarda başlayıp anca 8 9 aylık olunca mı emekliyorlar yoksa erken emekleyen var mı diye merak ettim ☺️
Gktrkefe BuluttBey etrafta hep ilerki aylarda emekleyen bebekler bar da acaba kemiklerine zarar gelir mi diye düşündüm
Betlcelik Gktrkefe kızım bir anda hiç yüz üstü çabalama hiç olmadı hiç yatmayı sevmezdi bile… Bence deneye deneye 1 ayı bulmadan güzelce emekler diye düşünüyorum
Gktrkefe Findikzadem 5i yarın dolduracak oğlum 1 aylıkken başladı hareketlere çok hareketli öğrenir inşallah sıkılıp bırakmazsa ☺️
NehirVolkan Findikzadem bid ekızım çok hareketli hep dönüp duruyor acaba ondna mı diyorum teşekkür ederim
Findikzadem NehirVolkan olabilir de içiniz rahat etmeyecek olursa doktora danışın isterseniz ama bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
NehirVolkan Findikzadem çok teşekkür ederim çok sağolun geçmez ise giderim artık çünkü bi anda oldu teşekkürler tekrardan 🌷