Sybella Arkadaşlar 45 günlük bebeğim var, bugün eczaneden zinco damla aldım orda hiç bakmadım eve gelince baktım 3-10 yaş arası kullanıma uygundur yazıyo. kullanabilir miyim bebeğime kafam karıştı
Atatemel Sybella ben kullanıyorum 34 günlük bebeğime yaklaşık 10 gündür gaz sıkıntısından dolayı zaten bitkisel bir damla ilaç değil
Sybella Atatemel üzerinde 3-10 yaş aralığında kullanılır mı yazıyor sizin de?bir de faydasını görüyor musunuz 😊
cerngurocak Sybella evet bende 10. Günden sonra 3 damla kullandım. Üzerinde 3 - 10 yaş yazıyor ama doktorumuz kullanabilirsiniz demişti
Atatemel Sybella düzenli verince faydası oluyor ki içeriği zaten kimyon rezene ve çinko eğer gaz sorunu varsa sizde hergun bir fincan rezene ve kimyon çayı demleyip içerseniz sizinde gaziniz sute geçmemiş olur birde gaz masajı da yapabilirsiniz karnına ayaklarına emdikten sonra onunda cok faydası oluyor mutlaka deneyin
Arel22 Evet üzerinde yazıyor bende kullanıyorum 2 aylık bebeğime merak etmeyin kullanabilirsiniz gaz için
Sybella cerngurocak teşekkür ederim 🌸 öyle yazınca dedim acaba yanlış mı aldım emin olmadan kullanmak istemedim