Kalbenelif Ikraleyla bizde 3 ay 10 günlüğüz kızım sürekli elleri yumruk şekilde ağzında sakın engellemeyin ellerini tanıyo damaklarını kaşıyo ve keyf alıyo bundan bırakın emsinler 😂😂
Embish Ikraleyla benim oglumda 3ay 5 gunluk 16.04 dogumluyuz aynen cnm bizdede oyle uyaniyo eller agizda aurekli cekince agliyo emzik almaz 🤦♀️
dnzwsw Ben varım arkadaşım 3 ay 3 günlüğüz ellerini emiyor özellikle de sol elini solak mi olacak nedir
Ikraleyla Elifhfsa benimde meme reddi coktu bu ay biraz da iyi aliyor arada yapsada iste meme reddi oldugu icin doymuyor mu die tereddutluyum kac kilo canim boyu kac
Sevda74 Elifhfsa benim de oğlum 3 aylık oldu bugün ve meme reddi var çok üzülüyorum siz neler yapıyosunuz bu konuda
Elifhfsa Ikraleyla benimki zayf canjm :( seninki kaç kg 4540.gram 61 cnm aynen benimki öle meme görünce çığlık basıyor nezmn geccek blmuom bayadir çekiyom
Ececavus Bizde bu hafta 3olucaz yumrukları hep ağzında öyle iştahli emiyorki sesler çıkartıyor artık memeyi böyle emmiyor bazen hızını alamıyor 2yumrugunu birden sokmaya çalışıyor yaaa cok tatlı olmuyorlarmı 😀😀😀
Mhmthamza Ececavus aynen benimde tam 3 aylık bebeğim iki elini sokacak nerdeyse bide sesler çıkarıyoki muhteşem bişey 🤗🤗🤗
Ikraleyla Ya olemi bende doymuyor mu diyodum kendi kendime Busraaygun bi ara elini eme eme uyumus kalmisti 😂
Ikraleyla dnzwsw Dogru bazende iki ellerini birbirine getrip birlestrio donup ayaklarini ellmek istiyor😂
Ikraleyla Mhmthamza Elifhfsa 60 cm canim 5 kiloydu bizinkide norml alio her ay 600 700 gram alio bn biraz ygurt fln vermeye basldim cok hareketli
Skrsln Ikraleyla hem de şapur şupur emiyor 😂 doktor uyarmıştı zaten canım bu aylar böyle olacak diye merak etme açlıktan değildir 😊
Farahzeynep Ikraleyla doktor bebeklerin her şeyi ağzına götürerek tanıdığını, çok doğal bir süreç olduğunu, yetiştirebildiğinde ayağınıda büyük bir iştahla emeceğini, müdahale edilmemesi gerektiğini söyledi 😂