Syd_2428 Merhaba arkadaslar sizlere birşey sormak istiyorum. Elinde temiz saglam kullanılmış travel sistem bebek arabasi varmi? Sıfır almak istemiyorum ikinci çocuğum olduğu için o kadar para vermek istemiyorum doğrusu elinde temiz sağlam olan varsa yazarsa çok sevinirim arkadaşlar
Seymagil Syd_2428 bende Bursa’dayım. Joie Chrome ve gemm puset var bağlantı adaptörü ile travel sisteme dönüyor. E bebek sitesinden bakıp hoşunuza giderse dönüş yapın ☺️
Seymagil Syd_2428 bu arada fiyatını da yazayım belki düşünürsünüz. İkisi için 2500₺ tek araba için 2bin TL ☺️
Deletedmom_7 7 buçuk ay olucak ama miniçodan 900₺ küsüre aldım 870₺ felanmıydı neydi bi bakın derim çok ama çok memnunum travel sistemdi
Deletedmom_7 Syd_2428 galiba sitede stok yok ama gelir gelmezse başka sayfalardan da bakabilirsiniz aşağı yukarı böyleydi fiyatı kendiminkini de attım hatta size
eceunverkanra Gizem123 Merhaba annemiz, 2.el satis sitelerine yonlendirme yapmak ayrica kisisel bilgileri(telefon numarasi ya da sosyal medya hesabi) paylasmak yasaktır, bu nedenle yorumunuz silinmistir,bilginize🌷