Tugraninannesi Merhaba hanımlar çarşamba günü eşim iş yerindeki bi kaç askerini iftara yemeğe davet edecek sizce neler hazırlasam neler yapsam
papyon Tugraninannesi Menü 1 Mantar çorbası Pilav Çanak köfte Güllaç Patates püresi Gavurdağı salata Fellah köfte Cacık
Emir_mom Tugraninannesi Yayla çorbası yada soğuk aş çorbası,Firinda kıymalı patates çanağı ,pirinç pilavı,peynirli börek,salata,Kıbrıs tatlısı :)
gokyuzu_35 Tugraninannesi Mercimek çorbası Fırında tavuk patates Pilav Salata Havuç tarator Tatlı aklıma gelmedi genelde gelirken getiriyorlar 😄
uykularharamolduuu Tugraninannesi kendi menümden vereyim örnek 😊 mercimek çorba kürdan kebabı Pilav salata zeytinyağlı dolma Yoğurtlu meze tatlı bende bulamadım henüz
Nur2021 Tugraninannesi mercimek corba Kazak mantisi Garniturlu pirinc pilavi Patlican musakka Etli fasulye Cacik Salata Gelin pastasi Insallah 😁
Osibatur Kendi menum mercimek corbasi Kuzu kavurma pirinc pilavi manti yaprak dolma salata tatli da pastaneden🤩
Egurbuz20 Tugraninannesi bu sene ki menüm hep aynıydı zade kebabı pirinç pilavı (tavuklu) cennet çorbası mantar çorbası (ikisinden birini seçiyordum) içliköfte sarma büzme baklava
Egurbuz20 Maviii555 nefis yemek tarifleri zade kebabı yazın çıkıyor küçük güveçlerde yapılıyor pirinç pilavı yanına çok yakıştırıyorum ben küçük güveçleri kuşbaşı et haşlanıyor patlıcanlar kızartılıyor küp küp doğranan patatesler kızartılıyor falan tariften bakın siz daha güzel yaparsınız
Akkebru Tugraninannesi dün eşimin arkadaşlarına iftar yemeği verdim menüm şöyleydi Mercimek çorbası havuç tarator humus salata acılı ezme yalancı Boşnak mantısı (milföyden) üzerine yoğurt ve salçalı sos piliç topkapı İslim kebabı Meyane pilavı trileçe … sofra dolu doluydu çok beğendiler size de fikir olsun 🙋♀️