Yesillerdeneda Merhaba herkese. Yeğenime hediye alıcam, geçen bayram “halam bana hiç hediye almıyor” diye üzülmüş ağlamış🙈 bayramdan bayrama görüyordum harçlık veriyordum sadece ama onun da bir anısı olmuyor tabi. hoşuna giden ne olabilir bu yaşlarda acaba yardımcı olur musunuz erkek çocuk anneleri
Sarelinagis Yesillerdeneda scooter alabilirsiniz yoksa bence çok sever ayrıca ne güzel düşünmüşsünüz tüm halalar siz gibi olsa 😊
Yesillerdeneda Halimea arabayı düşündüm ama geç mi kaldım yaş olarak acaba onun için diye düşünmüştüm, teşekkür ederim 🤗
Halimea Yesillerdeneda aynen olabilir cnm benim, annesine danişsanız neyi seviyo diye anneler bilir cocuklarınin neler sevdiğini , her cocuğun farkli şeylere ilgisi var ,bazilari kitaba , oyuncaga , tamir aletletine , bisikletlere, zeka oyunlarına vb 🤗
Yesillerdeneda Sarelinagis pek hayırlı hala sayılamam ya çocuk üzülmüş bile hediye almadım diye 🙈🙈 teşekkür ederim ona da bir bakayım
Noname21 Yesillerdeneda RTÜK çok güzel wu tabancalari var. Güzel bir uzaktan kumandalı araba helikopter olabilir. Dart olabilir ahşap