selmasln 7 buçuk aylık kızım günde 2 öğün veriyorum sabah kahvaltı+ çorba geri kalan hep meme. Sizler kaç öğün ve neler veriyorsunuz artık akşamları da meyveli püre versem mi diyorum her gün veren var mı var ise nasıl yapıyorsunuz
Zeyfur38 selmasln sabah kahvaltı öğlen corba yoğurt olmadan asla yutmuyor ikindi mama aksam 1 haftadır corba yatarken mama gece iki kere mama 120 içiyor onu da istemiyor bu ara
Mizmizmyrtle selmasln 7 ay 9 günlük sabah uyanır mama içer sonra bidaha uyur uyanınca kahvaltı yumurta peynir pekmez vs sonra yine mama sonra çorba içer arada yoğurt veriyorum bazen irmikli meyveli muhallebi gece uyumadan mama öyle bizde şuanlık
Hasmer Mizmizmyrtle merhaba. Yumurta, peynir ve pekmezi karışım olarak mı veriyorsunuz? Ben hepsini ayrı ayrı yediriyorum ama zor yutuyor. Gerçi benim bebeğim hiçbir şey yemek istemiyor ama..
Rmeysaik selmasln 8 aylık bebeğim günde üç kere ek gıda veriyorum sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt akşamda yemeği günde üç kere de mama içiyor mamayı genelde uyumadan önce içiyor uyuyor şu an böyle bir düzen oluşturduk