Busrabsr Kizlar sizde şu alerji yuzunden ofke patlamasi yasiyormusunuz bebegim huzursuz oldukca ben cok stres yaoiyorum bebegime bile tahammul edemiyorum sonra vicdan azabi cekiyorum😪😪
Kuzeymiram Busrabsr ofke patlamasi degilde cok üzülüyorum ne yedirsem sivilceleniyor ve bende hic birsey yiyemiyorum herseyden mahrum kaldim aşirici derece üzülüyorum
Karademirmerve Busrabsr yemin ederim aynı ben delirmek üzereyim artık aç aç ortada dolanıyorum bide bebeğin huzursuzluğu olunca sinir krizi geçiriyorum
Busrabsr Kuzeymiram yapiyorumda doktor ye artk dedi kac aylik olmus dedi yumurtayida actim simdilik sknti yok ama sirtina kadar cikartti bugun yine egzama dolmus vucudu zatej😔huysuzluguda bitmiyor artik
Busrabsr Karademirmerve bebekden cikartir oldum resmen bide uykusuzluk evin islerine yemege yetisemiyorum gurbette tek basimayim delircem az kaldi😪😪
Karademirmerve Busrabsr inan yalnız değilsin bende öyleyim akşam olsun bı an önce yatıp dinlemek istiyorum
Busrabsr Karademirmerve bebege tahammulun kalmadigi zamanlar oluyormu seninde😔sonra diyorum kendime bebegine kizan bi annemi olucaksin?
Karademirmerve Busrabsr olmaz oluyo illa ki açlık bı taraftan onun ağlaması yorgunluk olunca istrr istemez kızıyorum ama sonra bende pişman oluyorum ama insanız illa ki her anne de olur