Miraykzlky1 Kızlar kızımı zorla uyutuyoruz uyuduğu 10 dakika gece gündüz bu şekilde doğru düzgün uyumuyor uykusunu alamadığı için hep bi huzursuzluk var uyku için sizin kullandığınız birşey var mı ? Kızım 6 aylık
Aklimdasin Miraykzlky1 sımdı havalar güzel. Boyle iken dısarı cıkarın araba ile eminim uyuyacaktir temiz hava iyi gelir
Beyzumem Miraykzlky1 vallahi bizde öyle uyuduğu sadece 10 dk gündüzleri neyseki geceleri uyuyor ama 2 saatte bir kalkıyor bazen dakka da bir çok yorucu
Srpslk Miraykzlky1 11 aylığıs hala aynı gecede gündüzde yarım saati gecmez inanın uykusuzluktan perişan olmustum bünyem alıştı galiba artık. Dısarıda cıkarsam arabaylada gezdirsem aynı değişmiyor uyku icin bişi kullanmayn bi faydası yok bi iki kez denedim baktım fayda yok cocuğuma bosuna zararı dokunmasın dedim
MinelAskEla Aynı durumu bizde yaşıyoruz uyumuyor uyumuyor sürekli ilgi kucak istiyor dışarıyı çok seviyor 😁 bebek arabasına binmiyor koyunca ağlıyor anne kucagı aldık ona bayılıyor. Ama herzaman da dışarı çıkamayız ki 😁 işimiz zor