pandemibebegi Gryffindor Hamile kadının aniden sancısı gelir az kalsın takside doğuracaktır 😁 biz de doguracagiz diye günlerce sancı cekeriz 😁
Dilek1114 Gryffindor aynı benim eşimde yorum yapmadan durmaz en sonunda derim ben mi yazdım ben ne yapayım 😄
tenceretavakuskana Gryffindor cunku kulturumuzde erkekler erkek cocuk ıster ama yakısılklı romantık zengın erkekler kız cocugu ıster ve bu o askı daha ınanılmaz kılar😂
Gryffindor tenceretavakuskana Kız çocuk sahibi olmaları çok romantikdir doğru 😃😃 erkeğin annesi de soy için erkek çocuk ister 😃
Isteboylebisey Gryffindor evet ama onlar cafcafli laf edip şak diye kapatıyorlar karşıdaki de bişey demiyo buna bi türlü alışamadım ben ya😄
tenceretavakuskana Gryffindor bı erkek cocuk kız cocuk mıhabbetı plaza asklarından dırekt asıret dızısıne cevırebılır durumu cok ınce bı cızgı😂
Buketpoyraz Gryffindor her yaz dizisinde mutlaka başrol kız başrol erkegın kucagına düşer yanlışlıkla 😂
cankuzularim Gryffindor sarki ismi benden çıktı karpuz deyince bile kulaklarımda çınlıyor başrol benim kimseye kaptırmam
Gryffindor tenceretavakuskana Ya bir de şey vardır ya iyi karekterler çok gizli bir şey konuşur ama kapı pencere açıktır ve mutlaka kötü karakter duyar 😃😃 arkadaşım alsana önlemini madem çok gizli
tenceretavakuskana Gryffindor uff sorma😂🤭hayır bıde bellı yanı duyduktan sonra gelsın olaylar sonra o kotu karakterde degıssın ıyı adam olsun falan ay neler ızletıyolar bıse😂
iremyy Gryffindor Askeri dizilerden daha saçması olamaz. Börü ve Börü 2039 harici tabii. Eşim beğenerek izledi, ötekiler de ise sinirden televizyon kapandı. 😂
iremyy Gryffindor Bir bölüm dayandı. Sonra sen beni sınıyorsun diyerek bana çattı 😂 Her askeri diziye bir bahanesi var hayır birde adam haklı sorun orada. Neyse biz Börü ile yola devam.