Zelihab Kızlar merhama kızım 10 gün sonra 3 aylık olacak 1 haftadan beri sallamayı bırakınca 5 dakıka içinde uyanıyor geceleri de sadece uzerimde uyuyor yatakta uyanıyor sizce nedendir ve bu durum geçici mi sizce uyku eğitimi için 4. Ayı beklıyorum
Betyblue Zelihab aynı durumdayız bebeklerimizde aynı günlerde çıldırmak üzereyim. Hiçbişey yapamıyorum bende uykusu o kadar hafifki nefes alsan uyanıyor beşiği kendi kendine sallayan bir aparat varmış ondan mı alsam diyorum tüm gün sallansın dursun beşik
Eymeninannesiiiiiiiiii Zelihab benimde oğlum 1.5 aylik sadece ayagimda sallarsam uyuyor biraktigin an basiyor çıgliği. Allah kolaylik versin hepimize
Arassbebek Zelihab benimde aynı iş yapamıyorum yemek yapamıyorum uyurken dinleneyim diyorum bıraksam hemen uyaniyo birakmasam artık topuklarim aciyo
Zelihab Betyblue bndede kendı sallanan besık var bugun deneme yaptım bebeğı ona koydum muzık actım salladım 3 saat tattı ne zaman Kı sallamayı bıraktım hemen uyandı ama ne zamana kadar onda uyuyacak Allah yardımcımız olsun