SeninAnnenBirMelektiYavrm Busrabsr hergün taze taze kaynatıp icirmelisin. Biberonda beklemesi doğru değil
Aysin3838 Busrabsr günlük kaynatıp iciriyorum ben . Cam sürahinin içine koyuyorum biberonda veya şişede bekletmeyin
gibicibicis Busrabsr şişe suyunu kaynatmanıza gerek yok ama bikac gün bekletmeyin günlük değiştirmeniz iyi olur su fazla kalıyorsa israf etmek istemiyorsaniz eğer temizse çaydanlığa dökebilirsiniz değilse evde varsa çiçek dibine dökebilirsiniz
Busrabsr SeninAnnenBirMelektiYavrm kaynatmiyorum ama sorun olurmi peki pet sisede durmasi sorun olurmi hazir suyu az az biberona doldurup oyle veriyorumda
SeninAnnenBirMelektiYavrm Busrabsr suyun içindeki bakterileri yok etmek için kaynatmalısınız. Pet şişede ve biberonda durmasın cam sürahinin içine aktarabilirsiniz
gibicibicis Busrabsr yok hayır doğduğundan beri şişe suyu kullanıyorum mama içiyordu onun için doğduğundan beri
Poyrazin_annesii Ben içme suyunu kaynatıyorum bıberona koyuyorum haftada 1 degıstrym. Bı soeun olmuyor
Efem123 Poyrazin_annesii hafta 1 mi degistiriyosunuz bebeğinizin suyunu su bu yani sürekli degitreblrsin bende içme suyu veriyorum önceden kaynatıyoruz şuan 1 yaşında bebeğim kaynatmiyorum ama hergun biberini yıkayıp dolduruyorum yeni