yagizinannesiiiiiiiiii 47 günlük bebeğim cok fazla gazi var hangi damlayı alayım ise yaramıyor diyorlar ama mecburum onerebileceginiz var mi ?
MiDo yagizinannesiiiiiiiiii gaz damlaları Avrupa’da yasaklandı. Bence kullanmayın. Zaten bebeğin bağırsaklar alışmaya çalışıyor birde siz yine yabancı bi bakteri vereceksiniz bence süreci normal takip edin . Vala gazsız bebek yok biraz sabır
Saudade yagizinannesiiiiiiiiii biogaia ve nurse harveys kullanıyoruz 2.5 aydır müthiş etkili hemen etkisini göstermez 1 hafta boyunca aynı saatte verin o zaman görün etkiyi dua edersiniz damlalara
BuluttBey Kızımda 3 gün kullandım (Sam simplex)baktım ki daha da kötüleşiyor direk çöpe attım 🗑 gün aşırı duşlar aldırıp karın masajları (YouTube var ) yaptım ,gazı tetikleyecek besin ve baharatı azalttım İnanın 15 gün içinde gazı kendi kendine bitti ✅
Denizvepasa yagizinannesiiiiiiiiii benim bebeğim aşırı gazli bir bebek. Sab simplex ve bioagai iyi geldi sadece. Evde su an nurse harveys, aguline surup, metsil var ama sadece sab simplex faydali oldu. Ben sabah aksam 15 er damla öğlende 10 damla veriyordum
yagizinannesiiiiiiiiii Denizvepasa bebeğiniz ne kadarlık ben biraz takintiliyim panik atak var ilac vermeye korkuyorum 🙄 ama böyle acı çektiğini görünce elbette vermem gerekiyor 5 damla yeterli olur mu acaba
Ozgemre Sab simplex ve bioagai kullanıyoruz benim oğlumq iyi geldi ama her bebeğe her damla iyi gelmiyor denemek lazım
Denizvepasa yagizinannesiiiiiiiiii persembe 3 aylık olucaz ama 35-40 günlükten beri size söylediğim şekilde kullanıyorum. Cok şükür hicbir sıkıntı da olmadi. Doktorumuza da sordum o da bir sey demedi. Bazen cok gazlı olduğu günler mamasina da 5 damla koyuyordum
Poyrisss yagizinannesiiiiiiiiii bebeğin gobegine elini koy elinin ustunede fön makinesini tut giysilerinin ustunden bu islemi yapman lazim ciplak olmasin bebek bide biogaia diye damla var oda toparladi ama cok içirme 1 ay gaz sancisi cekersin naparsan yap gecmiyo karnini sicak tut sabirli ol ben cildirdim o dönem 🙃
Lenavegeceninannesi yagizinannesiiiiiiiiii biogaia damla cok ise yariyor hem gazi cukariyor hemde gazla olusabilecek kabizligi giderip sindirim sistemini duzenliyor