Aysglarslan Oğlum 4,5 aylık demin fark ettim dudak bağı varmış oğlumda dil bağını kontrol ettim hep ama böyle bir şeyi hiç duymamıştım var mı böyle bir durumla karşılaşan acaba ameliyat mı olması gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz(dil bağı değil lütfen sadece dudak bağı sorunu yaşayanlar yazsın)
NekwaSultan Aysglarslan benimkinin de var gibi henuz dr.a götürmedim Emme de bir sikinti olmayınca müdahale etmiyolar canim. Ust dişleri biraz ayrik cikti ondan sanirim ama amcasinin da oyleymis sonra düzelmiş Sen dr.a mi goturdun?
Deletedmom005 Aysglarslan Kızlar az önce postu gördükten sonra baktım bizde de var Herhangi bi sorun teşkil ediyo mu 😒
Muhammedd23 Aysglarslan bende bakmıştım dudak bağı var demiştim doktor önemsiz olduğunu söyledi herkesin o şekildeymiş ben dudak bağı sanmışım o daha çok büyük çocuklarda oluyormuş. Bence seninkide öyledir
Esracim NekwaSultan ben 28 yaşındayım alt on dişim hep ayrık kaç kere doktora gittim anlamadılar bir ay önce baska bir doktordan dudak bağım olduğunu ogtendim. Oğlum 8 aylık ön alt dişleri çıktı ama yeni henüz acaba ciktiktan sonra da düzeltilebilir mi
Aysglarslan Nisanur69_ üst dudakla üst diş etlerinin bi bağ ile yapışık olması netten bakarsanız çıkar
NekwaSultan Esracim canim yukarda yazdığım gibi amcasinin sut disleri döküldükten sonra yeni gelen disler normal. Bir ceraaha gösterin isterseniz o daha iyi bilgi verir. Ona göre ben de gösterebilirim dr.a
Deletedmom136 Benim kızımda da var baba tarafımdan gelen genetk bi özellik hepsinde dudak bağı var ön üst dişler de ayrık, ablamda var bende yok ama kızıma denk geldi. Konuşma bozukluğu vs yapıyo diyolar benim akrabalarımda yok ama ben ön dişlerin ayrık olmasını istemiyorum bi dahakine doktorumuza söyliycem. Bu arada ablam bağ ameliyatını ergenlik döneminde oldu. Acısız beş dklık bi işlem ablam büyüdüğü için bağı kalın olduğu için dikişi olmuştu ama küçükken dikişsiz hallolur bence
Aysglarslan Deletedmom005 dişler ayrık oluyomuş emme de sorun olabiliyormuş benimki çok zor emdi bayağı uğraşmıştım şimdi de pek isteyerek emmiyo
Deletedmom136 Aysglarslan emmesine engel değil şuan zaten 3 aylık kızım, doktora gittiğimiz gün mahvoluyor huysuz bi de böyle bişey yaşatmak istemiyorum şuan. Doktoruna göstericem ama ameliyatı yakın zamanda düşünmüyorum