Ogretmen_anneeee 4 ay 18 günlük . Alt ön dişinin ikisi de bu hafta çıktı . Çok ağlıyor tetagil sürüyorum calpol veriyorum yok hırslı hırslı ağzına sokuyor herseyi sürekli Gülen bebegim hep ağlıyor 😞 siz ne yaptınız 😞
Brcklc Ogretmen_anneeee ben calgel jel emzigine sürdüm dişine sürdüm rahatlattı canim istersen al dene
Seragrkn Ogretmen_anneeee kıyamam bu evlatların haline gerçekten. Tetagil 6 aydan önce kullanılıyor mu? Ben kullanılmıyor diye biliyorum. Calgel kullanıyorum bebeğim 4 aydan berri dişten huzursuz hep şuan 5 ay 11 günlüğünüz damakları sertleşti sadece. Parmaklı diş kaşıyıcı aldım jeli ona sürüp kaşıyorum ve az az su içiriyorum diş döneminde olduğu için. Biraz rahatlıyor kızım
Ogretmen_anneeee Seragrkn doktorum kesinlikle jel önermiyorum dedi neden bilmiyorum sizşn cıkmadı mı 😞
Seragrkn Ogretmen_anneeee henüz çıkmadı 5.5 aylığız ama huzursuzluk aşırı var geceleride öyle aynı şekilde. Jeli neden önermedi acaba sebebi var mı? Bizi. Doktor jel verdi çünkü
Ogretmen_anneeee Seragrkn bilmiyorum canım ama zorda kalmadıkça asla kullanma dedi direk toz vermişti . İnşallaj hemen cıkaırrılar ya yazık 😞