RainOverMe Selamlar, foto kabininde vesıkalık ceken var mı🤗 nasıl oluyor iyi cıkıyor mu ya da basit mi🤪
RainOverMe Bebekle fotografcıya gıtmek zor gelıyor, kızım hıc durmaz en azından avm ye falan gıtmısken ceksem de 7 yıldır bekar yazan eskı kimliğimi değistırsem dıyorum😅
RainOverMe alptoyyy aaa cok ıyı ya pekı kımlıge mı kullandınız yanı biometrık mı dıyorlardı, ondan mı yoksa klasık eskıden cektıgımız vesıkalıklardan mı
RainOverMe alptoyyy evt ya tayın ıstedı esım cıkarsa doguda ugrasamam dıye gıtmeden halletsem ıyı olacak 🤦🏼
alptoyyy Nik_mik_yok biyometrik fotoğraf ben vesikalık götürdüm kabul etmediler mecbur hızlıca gidip çektirdim
RainOverMe Nik_mik_yok hadı ya ben de kımlıge ve ehlıyete kullanırım dıyordum. Bır de bıyometrıkte kulaklar falan acık olacak dıyorlar ucube gıbı cıkarım artık😅
RainOverMe alptoyyy orada cektıgınız bıometrıktı dogru mu anladım🤗 k bakmayın uykusuzum kac gundur idrak sorunum var. Bi annemız olmuyor galıba dıyınce kafa gıttı😅
Nik_mik_yok RainOverMe aynen onu düşünüp de yazdım bende , fotoğrafçılar yönlendiriyor ya saçını çek , kulağını çıkar falan diye . Tek başına düzgün olmaz diye düşünmüştüm ama biyometrik mis , çektiren daha iyi bilir tabiki 😊alptoyyy
alptoyyy RainOverMe kimlik için vesikalık kabul etmiyorlar biyometrik istiyorlar fotoğrafçıya zaten kimlik için diyorsun o cekiyor resmî
RainOverMe Nik_mik_yok evet onu becerebılır mıyım dıye de sormak ıstedıgımden yazayım dedım🤗 bodoslama dalıp rezil etmeyeyım kendımı🤣
RainOverMe Aysenur348f ahaha evet soyadımız aynı oldugu ıcın rahat rahat kullandım🤪🤣ehliyet de 10-11 sene oldu sanırım, kimlik yerıne de kullanıyordum ehlıyetı ama artık degısmelerı gerekıyor🤷♀️
RainOverMe alptoyyy ya fotocu yol ustu park sorunu var o yuzden avm de cekılıyorsa cektırıp kurtulayım bıo yu demıstım yoksa fotocu dsha ıyı yonlendırır