1prensannesi06 Bugün havuç ile başlayacağız ek gıdaya 4 ay 19 günlüğüz mama ile besleniyor bebişim sadece o yüzden yavaştan tadımlara başlıyoruz havucu tattırdıktan sonra neler tattırmam gerekiyor sırasıyla bilgisi olan anneler paylaşabilir mi :)
blue5 1prensannesi06 bizim doktor Ilk hafta elma armut Ikinci hafta havuc kabak patates Ucuncu hafta yogurt devam et demisti. Sizin bebis de kucuk, yine de doktora danisip baslamakta fayda var.💜
Irmakprensesinannesi 1prensannesi06 doktor kontrolünde başlayın bize doktorumuz 4.5 aylikti başlattı ama doktorumuz demese başlatmazdim bebeğiniz hazırmı önce onu kontrol edin
Linaergin12 1prensannesi06 havuç kabak patates brokoli balkabağı salatalık elma püresi armut püresi ayva püresi muz yoğurt ev yapımı
1prensannesi06 blue5 çok teşekkür ederim bişey daha soracağım kabak bu yeşil normal kabak mı yoksa bal kabağı falan mı birde mesela tattırdığınız sebzeler ile püre yada çorba gibi şeyler yaptınız mı karıştırıp :)
blue5 1prensannesi06 2 kabakta olur. Evet tattirdim tadi beğendiyse ve alerjik durum yoksa pure de corba da yaptim. Mesela bal kabagini cok sevmisti. Buharda hasladim. Ezdim verdim. Yada patates kabak havuc hepsini corba yapip verdim.