thecamellia merhaba arkadaşlar bugün kızıma ilk defa sebze çorbası yapıcam ek gıdaya geçtik ilk 3 gün yoğurt yedi şimdi 3 gün çorba vericem doktor patates havuö ve kabaktan yap dedi zeytinyağı ile siz basıl yapıyorsunuz tarif verebilecek olan varmı
Kubra3525 thecamellia hepsinden birer tane küp küp dograyıp 2 küpte içine ilikli su koyuyorum üzerini geçicek kadar su biraz piştikten sonra blendırdn çekip üzerine zeytinyagı gezdirip veriyorum piştikten sonra altını kapatıncada az zeytinyagı gezdirebilirsnz patates havuç fix koyuyorum yanına bazen kabak bazen brokoli karnıbahar
blue5 thecamellia hepsini dograyip ustunu gecinceye kadar su ve bir kup de hazirladigim kemik suyundan koyuyorum. Benim oglum genelde corba sevmiyor. Buharda haslayip catalla ezip veriyorum.
thecamellia Kubra3525 anladım peki yarım yrım koysam hepsinden yeterlimi şuan fazla yeneyeceği için fazla yapmak istemiyorum
Bibebebi thecamellia canım içinde et ve yeşil yapraklı sebze olmadığı sürece sıcakken kavanoza koyup ertesi gün içinde saklayabiliyorsun. Doktorum demişti rahat oluyor alıştırma süreci ve sonrasında. Kıymasını her gün ayrı pişirip ekliyorum içine