Elam34 Kizlar artik dayanamıyorum gece uykum 0 sabaha kadar 3589678 kez uyanıyoruz ogle uykusunda da uyanip emmeye basladi 2 yasina girecek temmuzda bekleyecektim fakat tukendim nasil bıraktırılır bu meme en kisa yoldan korkutmadan hic fikrim yok
Elam34 Elam34 ya gerçekten bende mi sorun var onemli bi post açıyorum yazan yok kimse mi memeyi biraktirmadi cocuguna cok saolun ya
Asellaa Elam34 ben babasi evdeyken meme ucuna bant yapıştırdım ve karanlikta agzina verdim ucunu bulamayinca koşup babasina sariliyordu bir iki derken dahada istemedi benim kizimda aşırı düşkündü
Leylayunuss Elam34 canım bende 15 aylık artık kesmeye karar verdim yara bandı yapıştırdım bakalım şimdilik iyi gidiyo ama memelerim acayip şiş bugğn bikere sağdım ama yine düşüm olmaya acımaya başladı banada yardım lazım bu konuda napsam sağmasam mı acaba
EsilaGizem Benjm ablam gogusune yara bandı yapıştırnisti yara oldu felan demişti o şekilde bıraktı 2 yaşındaydı yegenim
Elam34 EsilaGizem ablam da yara bandi dedi ama benim kiz bakcam cikar der kesin yada ne bileyim kendi tutar cikarir falan gibi geliyo yine de bi denerim
Elam34 Asellaa yara bandi mi sizin de bahsettiginiz normal bant mi ya babaya cok duskun degil asiri bana bagimli umarim birakabiliriz
Elam34 Leylayunuss ay hic bilgim yok o konuda sağmasan cok siser ama saginca da surekli sut birikir o kismini hic dusunmedim bilen biri yazsa keske
pattisanne Elam34 sirke kesinlikle sirkeyi tavsiye ediyorum ben bir kere sürdüm tadını aldı annecim pis olmuş dedim meme pis olmuş dedi. Ondan sonra da sütü bıraktı.
Elam34 pattisanne yaa evet olabilir aslinda kokusu da tadi da rahatsiz eder heralde oruc bitsin de bayramdan sonra deneyeyim bakalim
juniorK Sen ketenci oy isimli bi fenomen var, uyku eğitimi memeyi bırakma vs çok konuda çok güzel uygulamaları var YouTube dan videolarına ulaşabilirsiniz. 🙏 İkinize de sabırlar dilerim