Minisin_annesi Melike-Alya aynen bide yorumlara baktım bi kaç kişi yazmış dolandırci diye ama işte arkadaş yorumlara bakmamış ilk defa alışveriş yaptı hiç bilmez böyle şeyleri oda dolandırıldı 😂
Melike-Alya Minisin_annesi bende 2 defa dolndırıldım akıllandım o yüzden arkadaşım sipraiş verdm der demez araştırdım o da dikkat etmemişti😀
Bulutbey BuluttBey selam siizn de oğlunuzın adı bulut sanırım. Ne kadarlık? Oğlumun Adaşı olunca merak ettim
BuluttBey Bulutbey merhaba 🌞 bizim bulut beyimiz 6 ay 18 günlük 😇 bende sizinkini merak etmiştim sanırım bizden daha büyük
Bulutbey BuluttBey evet oğlum 28aylık. Çok uyumlu bir bebekti şimdi de öyle arada sendrom etkisi görsekte. Oğlunuz da öyle mi? İsmin kişilik üzerinde etkisi olur derler ya.
BuluttBey Bulutbey bizde ismin kişilik üzerinde etkilerine inanıyoruz . Ve inanır mısınız kızım aşırı zor bebek olmasına rağmen oğlum çok sakin . O kadar farklı karakterler ki (bu arada deniz adı ) .çok ılımlı ve sakin bi karakteri var 🙏
Zlm Melike-Alya https://www.hepsiburada.com/zge-baaran-mor-etek-beyaz-bluz-ve-fiyonklu-bandana-3-para-p-HBV00000TJBDW?magaza=ozgebasarantasar%c4%b1mbutik&isFashion=true&url_src=and-product-detail Bu biraz benziyo ama
Masalprensesim Melike-Alya trend natural instagram sayfasi Tülin hanimdi ismide yanlis hatirlamiyorsam bende kizimin doğum günü icin aldim gorseldekiyle ayniydi