Annem-33 Kızlar parfumden hoşlanır mısınız?..esimin deodorant parfümü çok çekici kokuyor ama bitmek üzere böyle başka koku arayisindayiim..Var mi böyle güzel bir parfüm bildiğiniz
Deletedmom00881 Annem-33 bende ten kokusu severim parfümde severim ama ten kokusundan daha çok tahrik olurum🤣🤣😁vay anasını niye böyleyim 😃
agacsizkoala Annem-33 parfüm değil ama Nivea men tıraş losyonu var bende onun kokusuna hastayım gider gelir onu koklarım 😁
Annem-33 Dilaylaa ben de şimdi koluma sıktım kocamla yatıyoruz yn yana sanki 😀görevde şuan son 4 gün cuma burda olacak
Kara3773 Deletedmom00881 🤣🤣🤣 burnuna mandal tak eşinin yanına falan otururken en iyisi sakıncalı çünkü ten kokusu bitmeyen bir koku parfüm gibide değil yani durum vahim başka yerlere gidebilir olay
Deletedmom00881 Kara3773 yok kız o kadar da azgın değilim, öyle otururken tahrik olmam, o işin üstündeyken parfüm kokusundansa ten kokusunu tercih ederim, yada eşim henüz benim sevdiğim bir parfüm almadı hiç bilmiyom🤣🤣
Nursena0606 Annem-33 koton da “Black for men ve Marine for men” diye parfümler var. İkisinde kokusu çok güzel. Eşim kullanıyor. Dün uzun aradan sonra Marine olanı sıkmış. Belki sevgililik günlerini hatırlattığı için bilmiyorum ama adamın üzerine atlayacaktım. Regl olmasan baştan çıkmıştım. 😂