Kızlar sağ göğüsümde felaket bir ağrıyla uyandım sabah ateşim vardı üst tarafı şişmiş göğüsümün ışık duş aldım ,sıcak su torbası koydum sürekli sağdım hafifledi ağrı ama hala çok ağrıyor çözümü olan var mı mahvoldum 😔
Ecmafcgrr yaptıkların doğru şeyler canm ama daha cok sağmalısınn ya da sık sık emzir birde cok canın yanıyorsa bir doktora git belki hastane tipi sağma makinası daha rahatlatabilir gecmiş olsun 😢
Ecmafcgrr Bence acil doktora gidin. Ben de sizin gibi aynı şeyleri yaptım ama zamanla daha da arttı ve şu an antibiyotik iğne kullanmak zorundayım.
Ecmafcgrr ben de bi gece sisin gibi çok fena bi ağrıyla uyanmıştım aynı zamanda kendimi grip gibi hissediyordum gün içinde acile gittim doktor ateşin olmadığı sürece antibiyotik kullanmana gerek yok sıcak suyla masaj yap ve göğsünü sağ demişti
Ecmafcgrr canm eskiler sıcak su kaynatıp buharında o suyun içinr sağarlarmıs benm olmadı olsa annemde yapacaktı bana
Hastane tipi sağma makinesi ile sürekli sağın ben 3 gün boyunca 41 derece ateşle yattım sonrasında geçti
Bende aynı şeyle uğraşıyorum beyaz lahanayı sıcak suya batırıp göğsüne koy rahatlatıyor
Minnosunannesi
Ecemceylan symbioys mu ilacın adı
Kızlar Mastit te mutlaka ateş oluyor mu.ben 12 gün önce Doğum yaptım sütüm yeterli fazla ama sol göğsümden 60 ml süt sağıyorsam soldan 100 ml sağıyorum .sol göğsüm sağa göre daha şiş ateşim falan yol ama halsizim gerçi halsizliğim uykusuzluktan da sütün çok faZla olduğu meme ağrıyor ama dayanılmıcak gibi değil süt fazlalıgından mı acaba?sürekli sağıp yada meme veriyorum .mastit falan mı acaba anlayamadım