gonul_12 Merhaba 23 marta bebeğim dünyaya geldi şunu merak ediyorum doğdu günde mi hesap yapıcağız yoksa 1 gün sonradan mı 40 günü nasıl hesaplıycaz bide sizler nasıl yaptınız 40 cıkarma işini
Aynur_Asln gonul_12 40 gunu doldurmasınu bekliyorlar bizde yanı 41. çıkarıyoruz . Biz yarı kırkımızda 21. gün yıkandık.
oglumuz01 gonul_12 matematiğin nasıldı bilmiyorum ama doğduğu gün 0 günlük oluyor 😂 o gün 24 saate tamamlanınca 1 günlük oluyor
gonul_12 Gokcennderenn ya aslında dinde yokmuş da gelenekselmiş yani peki nasıl yapılıyor özel bir şey yapılıyormu
Gokcennderenn gonul_12 büyükler ne yaptıysa tamam dedim bende :) annen 40 tane buğdaya ihlas okudu suya attı Suyuna Felak nas Ayetel Kürsi okudum ben. Bu kadar bebeğin banyo yaptığı suyu da balkon da ki çiçeklere döktük:)
Azraada58 gonul_12 yok kuzum dogdugu günden degil 1 gün sonrası dogdugu günle ertesi gün 1 oluyor bende cok yanıldım bu konuda ama uygulamaya dogum tarihini girdiyse ona bak
gonul_12 Gokcennderenn ooo baya birşeyler yapılmış peki yapılmasa norlu yani bebeğimiz her gün yıkıyoruz ztn 40 olmadanda dişarı cıkıyoruz
Gokcennderenn gonul_12 yani ne olur bilmem bende :) bana kalsa tek yapamam ama annem yaptığı için ben uğraşmadım için bişey demedim :)