Dbe1506 Merhabalar oto koltuğu arayışındayım en uygun fiyatlı bakıyorum acaba alıp memnun kalan varmı böyle puset tarzı istemiyorum diğer modellerden bakıyorum önericeğiniz markalar neler acaba çok pahalı olmasın diyorum
kirmizibalikgolde Dbe1506 e bebeğin en ucuz oto koltuğuna bakıyordum yeminle 1 ay önce 450 tl idi . su an 1100 olmuş
Seymanur9 Dbe1506 iki gün önce ebebekten baby plus markalı aldık bayramda yola gidicez diye . 2300 civarıydı
UmayAsya1001 Dbe1506 bazı büyük mağazalarda teşhir ürünlerini ya da tek kalanları uygun fiyata indiriyorlar belki bulabilirsiniz.
Dbe1506 kirmizibalikgolde dün gittim e bebeğe herşey uçmuş sitesinden baktım en düşük 2000 den başlıyor o kadar para vermeyede gerek yok diye düşünüyorum trendyolda convers markalı var 800 tl ama bilemedim alanlar memnun ama araştırıyorum yinede
Dbe1506 Bkalcik 2. El olarak mı aldınız hangi markaydı acaba bende letgodan baktım convers marka 405 tlye satıyorlar hiç kullanılmamış sıfırı trendyolda 800 tl alsammı diye kararsız kaldım
Dbe1506 kirmizibalikgolde evet bide borç ödüyoruz çok pahalı geliyor bana o kadar fiyat evet uzun süre kullanılıyor ama bilmiyorum 2000 çok yani
Dbe1506 UmayAsya1001 hangi mağazalarda vardır acaba bilginiz varmı evden çıkmadığım için pek bilmiyorum letgodan bakayım dedim bi kaç ürün buldum uyguna ama niyeyse içime sinmedi yatma pozisyonu yokmuş çoğunda çok önemlimi o yatma pozisyonu ilk defa alıcam ne özelliği olması lazım falan bilmiyorum
UmayAsya1001 Dbe1506 BabyMall dan birçok arkadaşım uyguna ürünler aldı. Biz Kraft safe spin almıştık doğumdan itibaren kullanmak için memnunum da 3 aylık şuan hep ters kullanıyoruz. Diğer özelliklerini denemedim henüz
Kevliyaoglu E bebekten Baby plus aldım 450 tl ye gayet memnunum öyle uçuk rakamlar vermeye gerek yok bence
Dbe1506 Kevliyaoglu yaaa sitesine baktım 1.200 falan yazıyordu biraz önce yükseldimi acaba ne zaman almıştınız