Payidar Ahsen-meryem Fazlasıyla kusuyordu. Hem ağızdan hem burundan aynı anda. Hele gaz geldiğinde ıkınmaktan burundan kusmaları aşırı fazlaydı. Büyüdükçe düzeldi. Şu an 2 buçuk aylığız🙏🏻
Duruduygu Ahsen-meryem 3 ay burnundan kustu doktor mide kapakcıgı iyi çalısıyor ozaman korkma dedi ama ben burnundan kustugu için nefes alamıyordu tıkıyordu hemen asprator cekiyordum birde 3 ay nöbet tuttuk uyumadık gecede ksuuyordu cekmek gerekiyordu burnundaki süt kalıntılarını reflü yatagı al birde çok işe yarıyor 5 aya kdr kullandım
Aselinannesi7741 Benim kızımda 19 günlük 3 gündür emdikten sonra agız ve burundan kusuyor bende korkuyom doktora gittik reflü olabilir dedi basını yüksek tutun uyuyunca dedi bizde bugun reflü yatagı alacagız bebeği reflü olup atlatan varmı
Duruduygu Ahsen-meryem çocuk olunca bazen eksik yazabiliyoruz uyumuşken yazım aspiratör burun aspiratörü otri bebe falan varya onunla burnundan gelince süt cekiyordum içini temizlemek için refli yatagı besigin içine yatagın üzerine koyuyosun ayrıca tasıyada biliyrsun mesela salında uyudu koltuk ustune koy yatır reflü ve bogulma engelleyici yatak e bebek vs yerlerde bulabilirsin 100 tl en iyisi daha uygunlarıda var kafası egimli yuksek oldugundan midedeki sütü aspire etmiyor geri vermiyo versede bogulma yapmıyor