Emeel Kızlar evde paketleme işi yapan varmı ? Hangi firma güvenilir internette bi çok firma var tc felan istiyolar fazla güvenemedim… bu işe çok ihtiyacım var bildiğiniz bi yer çalıştığınız bi firma varsa lütfen 🙏🏻❤️
herseySeninleguzel11 Emeel Ben sordum 5 kuruş dedi tanesine dalga geçiyorlar. Biri de 1000 tane yapacakmışsın 50 tl vercekmis. Internrttekiler zaten dolandirici ama facebook sayfalarına bakabilirsin şehrindeki.
Biaslanannesi17 Bahar11 reklam olarak gördüklerim belli bi para istiyor ürünü öyle gönderiyor biz yaptıktan sonra bize fazla para veriyorlar ben böyle güvenemem yardımcı olursanız bende isterim yapmak bildiğiniz biri varsa para istemeden gonderiyosa
Esleminannesi28 @Lina06 saray kazanda banyo topu yapılıyor hatta baya iyi para 400 500 tl gibi ben oradan yapıyorum face den bakabilirsin deterjanpazarı diye yanlız telefon numaralarından randevu alman gerek vee bitirdikten sonra yine randevu alıp bırakman gerekk cok kişi yapıyor güvenilir
Bahar11 Biaslanannesi17 evt para iatemedn yapan tandiklrm varda kndileri getirip goturuyo hemde sabah birakip aksam aliyor yada oglen merkezde oturan manisada bnde yeni alicm daha bakalm deniyicm