Fatosahinibrahim27 3 aylık oğlum bu ay hiç uzamamis kiloda çok az alms alerjiden kilo almamstr diyorum ama boy ya cnm sıkıldı baya 60 cm kulanablcegim multivitqmin vs varmi
Dondurmalikahve Fatosahinibrahim27 1 ay uzamamasından bir şey olmaz sorun olsa test yapılır vitamin eksikliğine göre hareket edilir. Boy uzaması veya kilo alması zaman zaman duraksar. Daha boyu uzar merak etmeyin 😊
Minikliya Fatosahinibrahim27 Multi vitamin kullanmak için çok erken daha bazı aylar olabiliyor böyle şeyler :)
TOSPAMMM17 Fatosahinibrahim27 benim de oğlum 3 aylık boyu 57 cm her gittiğimizde kontrole 3 cm uzamış oldu ve gayet normal dedi doktor sen ki 60 cm ve kısa mı buluyorsun bence vitamin ilaç vs. Bişey kullanmanı tavsiye etmem
Gg27_01_2022 Fatosahinibrahim27 Benimde 3 aylık kilo almış ama boyu ayni sizinle 60 doktor normal dedi ama boya
Dondurmalikahve Fatosahinibrahim27 Canım bebek bu daha 3 aylık boyu gayet iyi zaten ne kadar olmasını bekliyodunuz ki 3 aylık ortalama bu boyda olur zaten hani daha büyük olsa ve aylarca uzamasa haklısınız. Bebekler çabuk büyük o yüzden endişe etmeyin.
Fatosahinibrahim27 Dondurmalikahve insllah 3 gündür diyet yapıyorum ama alerji vücuda tekrar atmış daha gecermi başka bisi dahami dokundu bilmiyorum alerji maması mi dokundu acaba