Srnsrnsrn Ahhh ahhh o muhteşem gün doğdukları gün 🥰 geldi ve geçti.. sonra bizde bir takım değişmeler uyumamalar, kendini atmalar, yememeler , hayır diyince kıyamet koparmalar saymakla bitmez😅 sizde ne gibi değişimler oldu yA da oluyor gelin dertleşelim🙋🏼♀️
Teemo07 Srnsrnsrn bu aralar istediği olmadığı zaman deli gibi ağlıyor zaten hayırdan anlamıyordur. hayır dediğim zaman yapma çocuğum dediğim zaman gülmeye başlıyor, yaptıgı işe devam ediyor. Onun haricinde uyku düzeni düzelmedi, hala aynı hatta sanki biraz daha kötü. Başka da bir şey yok şuan için. Bütün günüm oğluma nolur ya demekle geçiyor.
Srnsrnsrn Teemo07 yaaa Buda öyle birde şaşırmış gibi yapıp aaa aaa yapıyor. Ya da kendini gererek atıyor değişik bir bağırma ile🤷🏼♀️ Uyku gerilemesi çok fena gündüz bir uyku yapmaya çalışıyor asla ikinciyi uyumuyor akşam uykusuna kadar mızık mızık devamlı
Teemo07 Srnsrnsrn uyku gerilemesi Bizde de var İki gündür Akşamları yatarken çok ağlıyor çok zor uyutuyorum.. ikinci uykuyu uzun süredir yapmıyor, canı isterse yapıyor. Dun 12 bucukta uyandı aksam 8 de zor uyuttum. Bilmiyorum ne kadar süre böyle.