Esrdmrkl1907 Merhabalar güzel anneler ben happy mom dan geçiş yaptım buraya hepimizin bebişleri hayırlı evlat olsunlar inşallahhh sağlıkla büyüsünler benim size sorum şu bebişleriniz tam olarak ne zaman görmeye başladı??🤔
Minikprens Esrdmrkl1907 hoşgeldin canım ☺️ Benim oğlum 33 günlük maşallah şuan beni görüyor ve takip ediyor hatta bugün babası 30 cm yakınında parmağını şıklattı onu da takip etti ama devamlı değil tabi koşa süreli oluyor bunlar
Tugraninannesi Esrdmrkl1907 2 aylıkken görüyorlar diye biliyorum ben doğum yaptığım da doktorum üç aylıkken göz doktoruna götür demişti bebeğin henüz kaç aylık bilmiyorum ama çocuk doktoruna danış ne zaman götür derse o zaman götür Bi kontrole
NaimeYilmaz Esrdmrkl1907 ilk ayında başladı ama yorulup hemen kafasını cevırırdı bılınclımı bılıncsızmı blmıyorum 2.aydan beri bılınclı baktıgını goruyorum
Ozteber Ilk aydan görmeye baskıyı kar bence bilmiş bilmiş inceliği çünkü yüzümü her söylediğim inanmadı görünce bu gerçekten takip ediyo dedi ilk ay 15 30 cm yakını görüyo diye okumuştum hatta bnm afacan laf anlatılmasını cok seviyi bildiğim dinliyo😂
Ozteber Esrdmrkl1907 olur olur yakınlarsın annecim fln diye konuşun göz kontağı kurmaya çalışın yavaş yavaş başlar 😊 bol bol konuşun sesin geldiği yone odaklanır bide anne sesini tanıyorlar ya anne memesindeyken çok dikkatli bakıyorlarmış öyle okumuştum
Ozteber Minikprens bide yüzün e bakıp size baktığından emin olunca yavaşça dilinizi çıkarın taklit ediyolar ama hemen anında değil algılamaları bi kac saniye sürüyormuş ben sürekli yapıyorum cok hoşuma gidiyo😂
Esrdmrkl1907 Tugraninannesi Benimki 1 aylık oldu p.tesi kontrol var sorucam doktorada zaten ama burdaki annelerden de bilgi almak istedim teşekkür ederim 😊
Tugraninannesi Esrdmrkl1907 bana doktor sık sık göz takibi yaptır demişti mesela aynı anda ikisinde aynı yere bakıyormu yoksa kayma oluyor mu demişti
Tugraninannesi Esrdmrkl1907 ellerinle fln da Bi kontrol et arada işaret parmağını Bi sağa Bi sola sürükleyerek