yookkdahaneler Kızlar bebeğim 7 ay 4 günlük asla oturmak istemiyor oturtunca geriye atıyor ya da sağa sola öne felan işte ama ayakta durabiliyor hatta seviyor ayakta durmayı başını tutuyor şükür belirtileri nelerdir doktora götürmeli miyim korkuyorum çok
deniz-95 yookkdahaneler 8 aya kadar desteksiz oturması beklenir. Sizinki sanki daha çok oturmak istemiyor gibi.
Irmakprensesinannesi yookkdahaneler her bebeğin gelişimi farklıdır benim kızımda 8 ay 20 günlük daha yeni yeni desteksiz oturmaya biraz biraz başladı hala mesala ayaklarımın üzerine basmaz yüzükoyun yattığında kızar mesela ama oynar oturmak istememesi geçici bir durumdur siz oyunla biraz oturmayı deneyin yada şarkılarla deneyin
Asllihhan yookkdahaneler yok daha neler :) o yavrucuklar ayaklarını bile basamıyor diye biliyorum evham yapma :)
yookkdahaneler deniz-95 bilmiyorum sadece aklıma geldikçe çok korkuyorum , mama sandalyesinde 15 20 dk oturuyor sonra huysuzlanıyor ama yerde asla oturmak yastık çamaşır sepeti hiç fayda etmedi
Irmakprensesinannesi deniz-95 he rbebegin gelişimi farklıdır 9 aya kdr bebeklerin desteksiz oturmamış nrml karşılanır gelişim farklılığı olablri mesela emekleyerek yürüyen bir çok bebek var
yookkdahaneler Asllihhan öyle demeyin korkuyor insan Rabbim kimseye göstermesin olanlara da sabır ve acil şifalar versin inşallah 🙏🏻
yookkdahaneler Irmakprensesinannesi ayakta durmayı çok seviyor adım atmıyor ama ayakta naynini felan yapıyor , çok teşekkür ederim
Irmakprensesinannesi yookkdahaneler bisi deil mama sandalyesinde benim kızımda mama yerken 15 dk snra sıkılır şarkı söylerim müzik açarım oyuncaklarını verdim oyalarim genlde ve mama bittiğinde ordan kalacağını bilir😇
yookkdahaneler Ikrazumra19 çok sağolun ama hiç oturmuyor yani yere koyuyorum yanına oturuyorum yastık sepet destekliyorum geriye itiyor kendini
Irmakprensesinannesi deniz-95 bana bebek ve çocuk fizyoterapist melek vatansever birebir kendisi bir bebeğin gelişim evresinde 9.aya kdr desteksiz oturması beklenir omurga sistemleri tam anlamıyla 9.ayda oluşur demişti ve benim kziim premeture öyle soyliyim tabiki doktor genl her bebeği aynı yere koyduğu için söylüyor genlde ama bebekler özeldir tektir hepsini gelişimi farklidir
Ikrazumra19 yookkdahaneler sik sik oturtun yastiklari koyun o dustukce siz duzeltin mesela kaslari guclenir
Irmakprensesinannesi yookkdahaneler çok ta zorlamayın ben kızımda desteksiz oturması için çok uğraştım dönmesi için uğraştım 6.5 aylık döndü 7.5 aylık yuvarlandı ama 5 aylık tan beri uğraştım kendisi ne zman hissettiğinde döndü mesela😊😊
Dondurmalikahve yookkdahaneler Gelişim baştan ayağa doğrudur gidermiş başını dik tutuyosa endişe edilecek bir şey yok 9 aya kadar desteksiz oturmaması normal
Zynp35 yookkdahaneler cannmm.aman su nettekileri okursak ölüm fermanimizi hazırlarız nete kaldiysak takma boyle seyleri bak kizim 9 ay bitecek hala desteksiz oturmuyor. Bunun icin kan sayimi yapyorlar bebeklere 6 7 aylikken b12 sne baktr oda fiziksel gerilik yapıyor ama kötüye yorma hemen. Her bebek farkli oturmak istemeyebilir simdk