Zeynepyaren Ben yarın tek öğüne başlamayı düşünüyorum yani gün içinde sıvı şeyler alacam sadece akşam beslenicem aşırı kilo aldım ve sürekli halsizim rahatsızım kilo verirsem vücudum kendine gelir eminimki bu yöntemle kilo verenler varmı acaba
luppoyanak Zeynepyaren bilgim yok ama ne kadar sağlıklı olabilir dediğiniz bi süre sonra mide rahatsızlıklarınız başlar sık ama az yemek daha mantıklı canım tabağını ve kaşığını ufaktmakla başlamalısın
minnakbaby Zeynepyaren tek ogun cok az bence. Bende saglikli beslenmeye basladim ve 2 ogunle bile zor doyuyorum. 2 ogunle de kolayca zayiflarsiniz. Onemli olan sabirli olmak kararli olmak yediklerine ve porsiyonlarina dikkat etmek. Peygamberimiz de 2 ogun beslenirmis en sagliklisi oyleymis
Katya Zeynepyaren aralıklı oruç deneyin o zaman daha rahat olur sizin için. Ayrıca size dukan içeceğini öneririm. Çok iyi ödem atıyor ve yağ yakıyor diye okudum. Eşim ve ben başladık 4 gün oluyor ben 1 kg eşim 2 kg verdi. Bu tabi ödemdir ama ben yağ yakacağını da düşünüyorum. Deneyin bence
Zeynepyaren Elifacetss çok iyi vermişsiniz tebrik ederim nasıl verdiniz peki tam olarak neler yaptınız bilginize ihtiyacım var
ezogelinn Zeynepyaren akşam yemeğini düşmanını ver demişler en çok akşam yemekleri kilo aldırıyor sabah kahvaltısını guzek yapın öğlen de yoğurt meyveyle gecistirin akşam yemeyin ya salata tarzı yiyin