BeyzaN77 Kızlar 30 günluk bebeğim var diski rengi açık sarı ve günde 9 10 kaka yapıyor ama çok cıvık su bildiğin dademin çok sesli şekilde kakasını yaptı bı baktim ensesine kadar kaka çıkmış sürekli ağlıyor karnı sanciyor sanrm..normalmi yarın acile bı göstercem canm skldi valla
Deletedmom00881 BeyzaN77 benim iki çocuğum da öyleydi canım, çok sulu oluyordu, doktor normal demişti, sen yinede götür ama ihmal etme
Dilaraplt BeyzaN77 anne sütü alan bebeklerin kakaları sarı olur günde en az 5 kez kaka yapmasıda normal annesi ama uzun uzadıya bu şekildeyse dr görse iyi olur
BeyzaN77 Deletedmom00881 yok canm sıvı olur biliyorm Ama çok yapıyor altını degstryorm iki dk sonra gürül gurul tekrar yapıyor dademin şok oldum ensesine kadr sapsarı sulu şekilde çıkmış
Deletedmom00881 BeyzaN77 ishal olmuş canım yada emziriyorsan yediğin bişey dokunmuş olabilir çok geçmiş olsun canım 🙏
BeyzaN77 Deletedmom00881 aynen canm ishal olmuş çok yapıyor guruldayip duruyor karni sürekli huzursz aglyor Çok canm skldi Yarn bı doktora göstercem normal demi olablr böle seyler
Deletedmom00881 BeyzaN77 Tabiki oluyor kız korkma, bağırsakları üşütmüş olabilir hatta hicbiseyi yok bile diyebilir
BeyzaN77 Deletedmom00881 çok canm skldi kız , ishal olnca ağrı oluyor sanrm nasıl aglyor hzuursz görsen Bide ensesine kadar sapsarı su gbi kafasina kadr kakası çıkınca korktm iyice canm skldi salya gbj bı degsk kakasi biraz😐
Deletedmom00881 BeyzaN77 benimkide ilk aylarda enseye kadar yapıyordu bi ara, büyük oğlum da öyleydi, neden oluyor bilmiyorum ama oluyor işte, benim doktorum normal demişti, inşallah seninkinde de bişey yoktur canım 🙏💖
Lavina BeyzaN77 götürün derim rota 6 diye bi vürüs var bu aralar çoçuklar arasında ishal kusma ateş yapıyor
Seydacelep BeyzaN77 bebekler bir kaç ay zaten sıvı kaka yaparlar benim bebeğim 4 ay 10 günlük hala açık sarı ve sıvı yapıyor korkulacak bir şey yok ama ishal olmuş olabilir tabiki içiniz rahat etsin diye doktora götürün
Deletedmom00881 BeyzaN77 amin canım, düşe kalka büyüyecekler başka çare yok ki, ne yapsanda illaki hasta olurlar, sakin ve sabırlı ol gülüm 💖
Bertasi25 BeyzaN77 canım aynı durumu yaşıyorum oğlum 5 ayına girecek hala gürültülü yapıyor sırtına çıkarıyor aslında sırtına çıkma sebebi gazını çıkartalım derken sırtına vura vura kafasından çıkarıyoruz ben aynı şikayetle doktoruma sordum günde 8 defa ya kadar normal dedi gürültü içinde çok gazlı dedi heleki anne sütü içiyorsa o daha da gaz oluyor ben full anne sütü verdim bebeğim kolikti hiç rahatım yoktu sadece sabredin 5 aylık olduk hala gazdan uyanıyor bebeklerimize allah yardım huzur versin inşallah 🙏🏻