Asel2022 1 haftadır kullanıyoruz sancısı geçti fakat 2 gündür kaka yapamıyor ıkınırken kıpkırmızı oluyor sizce yan etkisi mi acaba damlanın böyle olması normal mi
nazlimom_ Asel2022 bizde kullanalı 2 hafta oldu rahatça yapabilior ağlaması oluyor ama çiş kakalı bezi
Senanurkmrc Asel2022 canım onun başka bi sebebi vardır sabsimplex ve biogaia bizde kullandık sorun yasamadık
nazlimom_ Asel2022 doktora gittik 2 gün öncede bağırsak düzenleyici verdi nbl marka yarında ona başlıcaz ikisi birlikte daha etkiliymiş
Show_must_go_on Esan06 bende ikisini kullanıyorum sab simplex’i 6 saat arayla günde 4 defa kullanıyorum biogaia da var doktor vermişti öncesinde ama birlikte nasıl kullanıyorsunuz? Kaç saat arayla veriyorsunuz
Senanurkmrc Asel2022 sadece anne sütü alan bebeklerde 7 gün mama kullanan bebekte 3 gün biz mama kullandık malesef ki bizde de olmustu kabızlık bir dönem.
Bilgeliya Asel2022 canım probiyotik olarak kaleidon iyi bağırsaklar açısından gaz ilacı olarak mommys bliss gece iyi. Ikisini bir kullan daha iyi
Esan06 Show_must_go_on Günde 3 kez 8 saat arayla sab simplex midesi için 8.00 16.00 00.00 olarak Günde 2 kez 12 saat arayla da biogaia bağırsakları için verdim 10.00 22.00 olarak Aradaki zaman da ise ocean demir ilacını kullanıyordum
Edagulgonce Biz de daha yeni başladık sab simplex kaka konusunda sıkıntı yaşamadık Symbiosys probiyotik kullanıyorum büyük etkisi var
incitanesii Asel2022 canım bebeğimin ilk gazı başladıpında ilk sab simplex kullanmıştım şıp diye kesmişti ama 1 hafta sonra yine başlamıştı sizinkide böyle bişey olabilir. Kaka yapamıyor dediğinşz sürede mama verdiysenizde olabilir ilk mama kullandığında kabızlık yapabiliyor
Show_must_go_on Esan06 teşekkür ederim aynı ilaçlar bende de var saat ayatlayamadıpım için sormak istedim 🙏🏻