Minikbebe Benimki 13 kg 90 cm asla bir şey yemiyor o kadar yemiyor ki sürekli kabız bir çözüm bulamadım Çorbayı filan bıraktı çok üzülüyorum gelişimi geride mi acaba Merak ediyorum bu nedenle boy kilo yazarsanız sevinirim
nur-nr_123 Minikbebe boy kilo güzel bnce cnm kabızlık içinde kefir prebiyotic feln kullanabilirisniz ev yoğurdu iyi gwlir
Badehandeyldz Minikbebe benimkinde hiç çorba içmez ama günde bi kere tuvalete çıkar bezi bıraktık 28 aylıkken şuan 29,5 aylık kilosu 16 kg sebzede yemez sadece et yoğurt hamur işleri yiyor boyunu bilmiyorum en son 90 cm di
Oli Minikbebe persentil i indir oradan takip et canim . Bebeginin değerlerini girdim normal ve normal üstü deger cikiyor. 👏👏👏👏👏👏
Minikbebe 2minnosannesi0 yok baktıramadım o kadar çok ağlıyor ki :( ama mecburen baktırmam lazım artık
nur-nr_123 Minikbebe prebiyptik alabilirsin cnm doktorunla görüş toz şeklinde oluyor yoğurda katıyoesun suyuna
Bulutbey Minikbebe benim oğlanın da ağzı hiç boş durmaz aksine. Yakıyor demek ki 🤷🏻♀️ maa ben falza ekmek hamur işi yediriyorum. Onun da etkisi vardır belki.