Dilara_Atalay33 Henüz 40 mız cikmadi. Mersin gibi biryerde yaşıyoruz ve hava çok sıcak 2 güne bir duş aldirmama rağmen bebeğim göğüsü isilik dökmüş birsuru ve durduk yere de ağlıyor uykusunda da ağlıyor aciyo canı heralde kıyamıyorum çok üzülüyorum böyle olumca nasıl geçer artık günlük banyo yaptırıyorum klima açıyoruz tüm evi sogutuyoruz hasta olmasın diye kiydiyorum bir kat ince ne yapacam bilmiyorum canı yanıyor belli
Divayorgun Dilara_Atalay33 kalınmı giydiriyorsunuz acaba? Benimde olmuştu terden. Batıyı ve kaşınıyor isilikler ondan ağlıyordur
TospikOglusum Dilara_Atalay33 hergun aldır canm ve isilik olan yerlere sabun ve şampuan gelmesin mersin çok sıcaktır zibinla dursun sadece yazın günde 2kez bile aldır ve incecik giydir
emy_yucek Dilara_Atalay33 doktorunuzla görüşün. Evi sogutun elinizden geldigi kadar hiç terlemesin bol bol duş aldırın teni hava alsın arletle dursun hiç korkma hasta olmaz. Terlemesine müsade etme. İsiligin tek çözümü duş ve sabun şampuan sakın yapma.
Dilara_Atalay33 Divayorgun ev soğuk diye tek kat giydiriyordum uzun kollu ama artık kısa kollu zıbın giydiriyorum klima da açıyorum hergun banyo da yapıyor 4 gündür var isilik geçmedi bir turlu
Dilara_Atalay33 ayladenz 4 gündür var isilik duş aldiriyorum 2 gündür gecemedi henüz ama ağlamayan bebekdi benimdi oğlum göğsü isilik oldu ondan sonra çok ağlamaya başladı uykuda bile agliyo eli degince klima açınca rahat uyuyo ama hasta olur diye korkuyorum
Dilara_Atalay33 Haffuse gaz yapıyor ve daha fazla yapmak istiyor kendini sıkıyo kabız gibi ama sulu yapiyo sabah da çok ağladı büyüğünü yaparken zorlandı acaba ben aciyedim ondan mı çok az yedim oda tadimlik yani
Haffuse Dilara_Atalay33 gecmeyen isilik gibi dokuntuler ineksutu alerjisi belirtisi okabikur…ama tek basina degil, mukuslu kaja, asiri gaz huzursuzluk , aralarindan ozellikke mukuslu kaka, devaminda kanli mumuslu olursa, doktor diyete vaslatiyo…
emy_yucek Dilara_Atalay33 dalin içerik olarak en kötü şampuandır araştırıp bakabilirsiniz. Organik sertifikalı şampuan kulanın bebeginize kesinlikle deterjanıda aynı şekilde. Yeni doğan bebeklerin cildi hassastır çok şampuanlamayın haftada bir ancak zarar görür cildi. Sadece duru su ile yıkayınız beneginizi.