anneleri-bisalin Bebegim_97 yeşillik yediyseniz oda yapabilir hemen alerji diye düşünmeyin üşütme bile olsa 5-6 kez aynı şekilde kaka yapması lazim
Dilaraplt Bebegim_97 kulak ağrısı vardır kulaklarını çekiştiriyor mu? Kulağı ağıran bebeklerin kakası yeşil olur
Bebegimm1 Bebegim_97 ben doktora sordum yeşil kaka normal dedi ve benm bebegim 1 senedir yeşil yapiyor hic bir sorunu yok
Bsrdgnmt Bende burda bekleyim . İki gündür yeşil kaka yapıyor sadece anne sütüyle besliyorum. Çözemedim nedenini .
Sitrea Mama alıyorsa normal ama sadece anne Sütü ise ve mukus da varsa alerji olabilir biİm alerji çıktı
Bsrdgnmt Sitrea mukus yok . Kilo alımı iyi ve 2 aydır anne sütü veriyorum yani bir sıkıntı yoktu açıkçası. Alerji sonradan olabiliyor mu?tek belirti yeşil kaka mıydı peki alerjinin ?
Sitrea Bsrdgnmt önce yeşil kaka ile basladı 2. Ay civarıydı 3. Ay bitince mukus eklendi ve huzursuz asırı gazlıydı
Mihrimahim16 Ön sütü fazla aldığı için yeşil kaka… Kakanın yeşil olmasıda çok normal… Beyaz ve kanlı kaka görürsen doktora başvur malısın…rahat ol kakası gayet normal… Birde blogları mutlaka okuyun arkadaşlar Çok güzel bilgiler var…