Nazoo_00 Bebegim 4. Ayın sonunda. Kolay uyumuyor. Kolay uyanıyor. Surekli de sinirli. Atak böyle bir şey mi 4. Ay atağı, surekli ııı ıııı sinirleniyo. Bugun ilk defa cok bunaldim. Aklıma acaba doymuyor mu diye de geliyo ama 8 kilo, kilosu iyi
Esrmrtsbr Nazoo_00 sürekli mi sinirli yoksa bu ay mi böyle oldu benimkide 2 buçuk aylık doğduğu günden beri sınırlı görenler hep der bu ne sinir böyle diye🙂😀
melikeozdemirs Nazoo_00 aaaa aynı aynı o ses bizde de var ben de anlamaya çalışıyorum 1 haftadır ııı ııı diye kızıyor sanki ıkınıyor gibi ama değil. 4 ay 25 günlüğüz ve evet çok sinirleniyor bence kesinlikle ataktan kaynaklı. Bir de bu zamana kadar agu falan bir şeyler demeye çalışıyordu 4.aya girince genel olarak bu ses ve bağırarak bir şeyler anlatmaya çalışıyor kelimeler unutuldu gibi sizde de öyle mi ?
Nazoo_00 Esrmrtsbr sinirli gözükür, kolay gülmezdi. Ama hiç böyle sesler de çıkarmazdi. Ağlamıyor da. Ih ıhihhh hep böyle. Simdi uyudu sesi beynimde yankılanıyor
Esrmrtsbr Nazoo_00 Benimkide öyle kimseye gülmez öyle bı bana ve eşime oda daha yeni yeni gülüyor yani🙂başkasını gördü mü hemen kasları çatar surat asar o Halide benim çok hoşuma gider…
Nazoo_00 Esrmrtsbr o hali sevimli tabi, yabancılara kolay gülmüyor, kaslari çatık bakıyor, ama ataga girdi mi tam girdi, cok sinirli, uyumuyor. Insallah çabuk biter 🙄
2minnosannesi0 Nazoo_00 ayni valla nasi uyutacagimi sasirdim artik saçlarımı cekistiriyo bi yandan sagimi solumu tirlakliyo😂
Nazoo_00 2minnosannesi0 zor darda kalınca eşimle battaniyeye koyup sallayarak uyuttuk bir iki kez, az önce öyle de uyuamdi 🙄
Nazoo_00 melikeozdemirs aynen agu falan yok, bana ııı ııı yapıyo kızarak. Cok yaparsa bezini aciyroum ben bi sure sakinleşiyo, sonra geri basliyo tabi