Ferda09 Arkadaşlar 2 hafta önce sezeryan oldum. Simdi dikiş üstüne elimi gezdirince sertlik hissediyorum, hatta sol bas daha sert hafif daha kabarık şiş gibi. Bu normal mi? Bilgisi olan var mı
Lara58 Ferda09 normal dikisin bittigi yermis bende doktoruma ayni seyi demin sordum 12 gun oluyo bende dogum yapali
ikimelekannesiiiii Ferda09 normal canim sertlikte normal benim 2. Dogumum ama ilkte yoktu boyle seyler simdi bende fark ettim dr a gittim doktor dikislerin iyilestikce sertlik olur kanama yada sivi sizintisi olmazsa kotkma dedi hatta 1 yila yakin uyusuk olur dikis yerlerin
1kz1ogln_ Ferda09 normal canım 2 sezeryan oldum o sertlik uzun süre oluyor benim ilki 2 yılda anca toparlamisti Bepantholun yara kremini doktoruna sor kullan beni o toparladı hatta dikiş izim yok gibi bişey di
ikimelekannesiiiii Bugleminannesii sana dikisler icin sprey nemlendirici vermedilermi bana doktorum bi sprey verdi yaranin üstüne sık nemli kalsin dedi kuru kaldiysa kabulk baglar
Hilalderin Ferda09 kuzum 3 ay once oldum bende.Aynen ikk 2 hafta o dedigin gibiydi dikisimin bir tarafi baya sismisti hatta ödem toplamis gibiydi.Ama simdi dumduz hicbirsey yok cnm
Kisrakaysel Ferda09 3 sezeryan oldum cnm dikişin başladığı yeri iple dikip kapatıyorlar ondan serttir korkma ama diğer yerler çok sertse bi doktoruna sor
ikimelekannesiiiii Bugleminannesii benimkide yapistirmada doktor orayi kuru tutma nemli olsun demisti bana
Mirosunannesi Ferda09 benimkinin de ortası o şekilde baş ve son yeri tamamen yok oldu ortasını nasıl dikmişlerse anlMadım 😒
ikimelekannesiiiii Bugleminannesii iyide kuru tutarsan o zaman hem enfeksiyon kapma riski yuksek olur hemde cok gec iyilesir gerci her doktorun farkli dusuncesi var