E2019
Öncelikle klozetiniz varsa resimli dikkat çeken adaptör alın 😌
Gerekirse siz karşısına geçip gösterin, bak annecim kakamızı çişimizi buraya yapıyoruz deyin. Sonra sifona basın, ellerinizi yıkayın. Resimli dikkat çeken sıvı sabunlar var çizgi kahramanlı bizde rafadan tayfa vardı 🙈
Her seferinde çişini yapınca sifona basıp ellerini yıkaması mutlu ediyor çünkü. Farkındalık yaratıyor çocuklarda. Korkmamasını artık büyüdüğünü bez bağlanmayacağını anlatın. Her çişini kakasını yapınca fayanslara renkli stickerler alın yapıştırın, ödül verin.
Bizim ödülümüz sürpriz yumurtaydı 😂😂
Benn birde hamile olduğum için ekstra zorlandım kaka konusunda korkuyordu çünkü korkması da çok normal kakayı vücudun bir parçası olarak görürmüş çocuklar. Ama artık büyüdün bak herkes yapıyor diye ikna ettim, kakasına bay bay sen yine gel dedik 🤪🤪
Böylelikle alıştı çok şükür kaka yapmadığı durum da içinde kaldığı için de kabız oldu oda poposunu acıttı duphalac kabız ilacı kullandık gaitayı yumuşattı klozete yaptıkça mutlu oldu.
Tuvalet eğitimi için öncelikle siz ebeveyn hazır olmalısınız. Sakin kalmak sinirlenmemek çok önemli, bol sabır diliyorum inşallah başarılı olursunuz 🌸