Hasrette Bebeğim neredeyse 3 aylık ilk 1 ay hariç sütümü sağmadım 3 aydır anne sütü ile besleniyor ve kilo alımı güzeldi bugün ihtiyaç için sütümü sağmam gerekti fakat 60 cc çıktı sütüm mü yok yoksa bebeğim nasıl doyuyor çişlş bez sayısı iyi huzursuz değil
Deletedmom_32 Hasrette sağdığın süt miktarı ile kilosu çarp o zaman alması gereken miktar çıkıyor ortaya
oglumubeklerken Hasrette canım bence normal ya bende emziriyorum mesela sabahtan akşama bütün gün. Akşam yatmadan önce bi sağayım diyorum çıkıyor 60 ya da 80 cc. Bazen 40 ya da 50 cc çıktığı bile oluyor yani. Ama dediğin gibi benim bebeğimin de kilo alımı çişli bez sayısı ve huzuru iyi çok şükür. Sütün bebeğine yetiyor merak etme 🌸
hemsirebianneee Hasrette sağmayla emme bir olmuyor. Sağarken mesela bi süre sonra süt gelmiyor ama elinle basınca hala süt var . Doyuyordur bence yoksa ağlar ister zten
oglumubeklerken Hasrette evet geceleri uykusunda emziriyorum mesela 10 dakikayı buluyor. Ama gündüzleri de genelde daha verimli emmesi için genellikle uykudan uyandığı anları seçiyorum ama onda da 5 dakikayı geçtiği çok nadir oluyor.