Neseee Kızlar gerçekten çok yorgun bitkin ve mutsuzum. Çocuğum 6 aylık o kadar huysuz ki ne istese anında yaparım her şeyine dikkat ederim bir sürü oyuncağı var oyun halısı otomatik salıncak yürüteç hiç birinde mutlu olmuyor 5 dakikadan fazla durmuyor sürekli bağırıyor ne yapmalıyım Allah rızası için akıl verin bana.
Deletedmom00881 Neseee aynısı bende de var bacım, söylediğin bütün oyuncaklar bizde de var ama en fazla 10 dk sonra bağırmaya başlıyor, neyseki eşim ve iki büyük çocuğum arada bakıyor, tek başına çok zor
Ysmndmrl Neseee çok fazla şey dikkat dağınıklığı demek bence bir iki parça birşey bırakın birde siz olun yanında öyle deneyin bir kaç gün
Feyzmomm Neseee Bende bunun üzerine post açtım az önce 🤦🏻♀️ ne zaman gülüp oynanacaklsr diye sizin ki memnuniyetsiz çıktı 😂.
41umay Neseee benimkide öyle hep memnuniyetsiz şebek oldum resmen hanımefendiyi mutlu edicem diye şekilden şekile giriyorum bütün gün
Ysmndmrl Neseee yanındayken tüm ilgin onda mı ben bazen telefona dalıyorum o zaman hemen ağlıyor yada Tvye bakınca kitap okuyunca hemen ağlıyor o uyanıkken hep onla oynuyorum
Neseee Ysmndmrl bazen telefona dalıyorum bende ama 1 saat oynuyoruz nerdeyse sonra biraz kendi oynasın diyorum yok ağlamaya başlıyor
Neraops Neseee aynisi bende de var hemde iki tane küçüğü çok beter ağlıyor sürekli küçük kucak istiyor 9 qylik giyiyorum kanhuru otel us yapirum
MesNes Neseee size ihtiyacı var sizinle oynamaya sizinle olmaya yani kendi kendine oynama süresi 5dk ise gayet normal
Neseee MesNes canım zaten hep yanındayım ama bu tüm güne yayılınca çok boğuluyorum lavaboya bile gitmeme izin vermiyor 5 dakika da ortalığı yıkıyor