Suradevelioglu Merhabalaarrr 🤗bebeğim 3 aylık malum havalar ısındı dışarı çıkıyoruz artık onun için güneş kremi,spreyi ne uygun olursa onu almak istiyorum tavsiye verir misiniz anneler 🌼💗🥰
Mamasboy Suradevelioglu çocuk doktorları 6 aydan önce bebeklere güneş kremi önermiyor. Takip ettiğim tüm doktorlardan aynı şeyi duydum. İsterseniz önce çocuk doktorunuza danışın.
Esra_Deva Suradevelioglu aşağıda da yazıldığı gibi 6 aydan önce önerilmiyor diye biliyorum bende. Güneşe başının üstünü ve ellerini verebilirsiniz. Yüzü direk güneşe çıkmamalı. Arabasıyla çıkarıyorsanız mutlaka siperlik ya da müslinle kapatın bence.
Lilababymom Suradevelioglu 6 aydan önce kullanılması önerilmiyor ger nekadar doğal ve içeriği temiz olursa olsun
Lilababymom Suradevelioglu 6 aydan sonrasi için de mustela incia trukid ürünlerini tavsiye ederim. Ben incianin setini almıştım gecen yıl. Sinek kovar ve güneş kremi setinden memnun kaldım. Doğal ve zararsız ürünler bebegimin teni hassas ama hiçbir reaksiyon göstermedi
Suradevelioglu Mamasboy ya peki nasıl guneslendircem biraz önce azcik çıkarayım dedim balkona yüzüne güneş değmedigi halde kızardı yanakları hemen 🥺
Mamasboy Suradevelioglu ben de bilemiyorum o konuyu. Oğlumu güneşe çıkarıyorum ama direkt maruz bırakmamaya çalışıyorum. Yüzüne güneş gelmemesi için sper oluşturuyorum. 🤷🏼♀️
RuzgarMommys Yüzü değil kol bilekleri ayaklari güneş görse d vitamini içn şuan yeterli Krem 6 aydsn önce kullanılmadığı için şapka ile koruyun
iremceren Suradevelioglu 6 aydan önce krem kullanamazsınız iyi ki şpka kullanın mutlaka uv korumalı falan zaten bacaklar kollarda istediği kadr güneş görsn d vitamini salgılasın 6 aydan sonra kullanabilirsnz geçen sene tatil boyunca bioderma kullandm hiç sorun yaşamadm mustela,trukid gibi markalar indirimde denk gelrse şans verilebilir