KeremAlinin_annesi 4 aylık olduğundan beri hip mama kullanıyorum şuan 6ay 8 günlük 1 kilo bile almamış doğru düzgün herkes aptamile geç dedi geçtim kilo aldırır mı bide biberon almıyor hiç pirinc unuyla kaşık maması yapıyorum kilo alirmi aptamille
Efuli6161 KeremAlinin_annesi yerse tabiki alır..ek gıdaya başladınız mı? kaşık mama çok yiyeceğini sanmıyorum doyuracak kadar,biberonu değiştirin tekrar deneyin
Asilmomm KeremAlinin_annesi aptamil mama kullanın ve göğüs ucuna yakın biberonlar var ben tommetippe kullanıyorum cok memnunum🙌
KeremAlinin_annesi Elmel 6 aylık kontrole gittiğimde zayıf dedi 4 aylık kontrole gittimistim bide bu iki ay arası 1.5 kilo almış sadece
Elmel KeremAlinin_annesi iki ay arasında bir buçuk kilo çok iyi çünkü bebekler dört ay sonrası kilo alımı yavaş olur masallah sizinki 750 grama yakın almis
Ekimbebesi KeremAlinin_annesi sadece mamamı alıyor belki besin alerjisi olabilir mama alıyorsa alerjik mamaya geçip deneyebilirsiniz. Birde zeytinyağı ekleyin mamalarına bir çay kaşığı kalori mikrarını artttırır
KeremAlinin_annesi Ekimbebesi hipp combiotik kullanıyordum şimdi yeni aptamile geçtim Anne sütünde alıyor mamada
Bugleminannesii KeremAlinin_annesi her bebeğe göre değişir bu cevabı burda dgl maalesef ddklrine göre ben sma güzel aldırıyor diye duydum ama 40gunde1kg aldı bnm bebek Bebelac kullanıyrm