Nzl_hilal Üç dört sebze denedinmi 7 aylık olcak çocuk nasıl olcsk bu iş anlamadım. Sorduklarım bi süre sonra denemeden karışık veriyorum diyor. Öylemi yapmalıyım sonralarda acaba napsam yardım edinn
Tuba Nzl_hilal bende 29 haziranda başladım ve şimdiye kadar havuç, kabak, yaban havuçu, patates, ıspanak, elma ve irmik muhallebisi verdim😄 ıspanağı hatta 2 gün verdim sadece. ilk başta 3er gün verdim de sonradan 2ye düşürdüm🙄😐
GUBILIK Nzl_hilal ılk uc gun ornegın patates verin. Alerjı olmadı ise sonrakı üç gün patates + havuc verın mesela. Sonrakı 3 gün baska ekleyın gibi gibi. bitiyor :)
Mervea Nzl_hilal her verdiğimi 3gün deneyip verdim şuan bile verdiğim yeni birşey olursa o şekilde veriyorum
Nzl_hilal Zeynepreyyan hmm 🤔 peki ben mama kullanıyorum bebeğime ek gıdaya geçince önce yemek sonra mama vermem gerekiyo dimi yoksa vermesem olurmu
Tuba Nzl_hilal zaten tadımlıklara başladığında benek o yediği ile doymaz. belki bi kaç kaşık anca yer. zaten adı üstünde tadımlık☺️ sonrada mamasını hazırlar verirsin karnını doyurur. ben tadımlıklara başladıktan 2 hafta sonra bıraktım sonrasında emzirmeyi
GUBILIK Nzl_hilal 1 yasına kadar verdıgınız yemeklerle doymayacak. Doyurmayınn. 1 yasına kadar tadabıldıklerını tadacak ve de yemek nasıl yenır onu ogrenecek. Ana ogun yine mama ya da anne sütü. Ek gıda verın. Sonra mamasını verın.
Tuba Nzl_hilal 80-120g arası yediğinde doyuyor 😄 tabi başlarda 2-3 kaşık yerdi ve her geçen gün 1-2 kaşık arttı bu.
Nazl Nzl_hilal canım zaten 9 aya kadar tadım ayı ama sen hergün dene zaten alerji oluyorsa 3 4 saat sonra etkisini gösteriyor kimse yapmıyor bakma sen herkese ama illada yapcam diyosan 9 aya kdr zaten tadım ayıdır
Minikprensannesi Nzl_hilal bebegim 6 aylık bende öyle tek tek verdim de yemiyo ya agzında tutuyo yemeyı bılmıyor
GUBILIK asocialmom arkadasımın bebegıne yogurt tam 3 gunun sonunda etkı ettı ve alerjısı oldugu ortaya cıktı. Hıkaye degıl yanı
Ervamm Nzl_hilal aman hiçte yapmadım öyle hergün başka bi sebze verdim hiçte şu ana kadar bişey olmadı Allaha şükür 7. Aya giricez yakında