Derya2118 Oioi butcem yetmiyor onun haricinde hepsini alabilirim tabak kase kaşık ve meyve suzgeci önerir misiniz
BirAlparslanAnnesi Derya2118 oioi nin adı var zaten boşver ben zamanında cok heves edip aldım hiçbir espirisi yok onun gibi bir çok muadiller var 🌺
Aklimdasin Derya2118 Ayy hiç biriiii.2. Cocuk olmasına ragmen heves ettim aldım. Kullanamadım. Çok iştahlı oglum onlar yetmiyor. En cok lazım olan sey bol bol kase mika olanı kırılmıcak ve kaşık baskada bıseye gerek yok:)
Derya2118 BirAlparslanAnnesi evet çok öneriyorlar ama pahalı baya işte başka marka alacağım bilmiyorum kaşık ne alsam mesela ilk çocuğum
Aklimdasin Derya2118 kaşık olarak bunlardan aldım. Önlük cok lazım olacak bol bol alın.Süzgec içinde ne alırsan 1 milyoncu tarzı yerlerde demir süzgeçler var onlardan tedarik edebilirsiniz ama bence ona bile gerek yok😁 ben yapmadım yiyecekleri cok kurutuyor diye oglum yemekte cok zorlandı. Suda hasladım borcamda daha iyi oluyor veya tencerede.dilerseniz kase alın derin mika tarzı kırılmıcak. Aslında ona bile gerek yok😁evdekiler yeterli bence. Masraf etmeyin bosuna https://ty.gl/pgskf5119n