Moonlightttt Canım anneler Süt alerjisi yok , sindiremez diye vermedim ancak ablam falan veriyorduk dediler, hayır dedim ama veriyor musunuz acaba?
Aklimdasin Moonlightttt 10,5 aylıgız 9. Ayda vermiştim ara ara. Zaten yiyebildigi bikaç kaşık. Onun yerine daha cok muhallebi veriyorum
cydcvk Moonlightttt hiç vermedim şekerle ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi. Kızım 22 aylık şekerin tadını bilmiyor.ama çok zayıf bende acaba diyorum şeker çikolata mı versem 😛 şaka tabi ki ama bence vermeyin 2 yaşına kadar yasak
mrvklyc Moonlightttt 9 ay 5 günlük ne şekerli ne sütlü bişey asla vermedim vermeyi de düşünmüyorum vermeyin bence gerek yok yemeseler de olur sütlaç 🙂
Moonlightttt Sürekli süt ile beslemek gelişim geriliğine neden oluyormuş , ancak tatlı niyetine ara sıra verilenin o şekilde bir sonuca neden olmayacağını düşünüyorum.
Moonlightttt Aklimdasin teşekkür ederim. Muhallebi yi su ike yapıyorsunuz sanırım , tam ölçünüz var mı Acaba? Hala hiç denemedm yapmayi
Moonlightttt cydcvk teşekkür ederim.size ve çevrenize maşallah. Ben henüz şekerli bişey hiç vermedm ama annem kek yedirmis geçen aylarda , bebeğim de yemiş tabi şekerli şekerli 😅
Moonlightttt ikikizannesi teşekkür ederim internet te verilir yazıyordu verdim dedi ablam da , ben verilmez diye baya ısrar ettim. Veren anneler var demekki, tolere edebildi minik demekki.
Moonlightttt mrvklyc teşekkür ederim. Şekere tabi karşıyım, süte 1yil beklemek gerekiyor beklesin 2ay daha 😂
cydcvk Moonlightttt çevremde kimse yok canım ama bi kere kayınvalidem telefonda eşime baklava yedirin çocuga diye bas bas bağırıyordu senin anan da kafayı yemiş dedim o da duydu bi daha da o da böyle bişey söylemedi ama verselerdi kesinlikle tavrımı koyar bozarım hatta kızarım alerjisi olabilir benim kızın 1,5 yaşından sonra alerjisii çıktı yüzü mafvoldu egzamadan. Kremlere verdiğim paranın haddi hesabı yok. Sağlıklı yiyeceklerden vazgeçmeyin siz
ikikizannesi Moonlightttt bnm ucuncu cocugum bn herseyi yedirdim cocuklarima aman seker aman tuz aman bilmem ne demedim oyle diyenlerin cocuguda genelde bakkaldan marketten cikmiyor ztn drunuz size yiyebilecegi seylerin listesini veriyor hergun sutlac elbette yiyemez ancak ara ara ymeesin de bi sakinca yok bnm kizim 9 aylik falan kunefe yerdi halen cok sever tolere edebildigi alerji vs yapmadigi surece sorun yok birazcik yemesinde ztn ne kadar engel olsanizda bi sure sonra bakkal market vs alisiyor hic bisey bilemedim yazin hergun dondurma yiyor oyuzden herseyden bir lokmada olsa yedirin
Moonlightttt cydcvk teşekkür ederim. Atopik dermatit bebeğim. Şu anda 3 5gidaya test yaptılar alerji çıkmadı ama ileride de inşallah cikmaz. Neye alerjisi çıktı acaba süte mi