Miramami Sudocrem Bepanthol baby e bebek pişik cremi denedim hiç faydası yok akşam hametan krem sürdüm hiç azalma yok yayıldı baya napcam şaşırdım 😣
alptoyyy Miramami Arko krem deneyin bizim çok kötüydü hiç bişey fayda etmedi Arko sürdüm akşam bişey kalmadı
Woody Miramami bez değiştirmis miydiniz yakin zamanda? Islak mendil kullanmayı birakin Bir de surkeli bez takmayin Acik kalsin poposu hava alsin. Çok ileri duzeudeyse bir cildine doktoruna gidebilirisniz
Elifkskl Miramami bizimde oldu 2 gün önce böyle sertleşti derisi çok kötü olmuştu mustela kremi kalın tabaka halinde her bez almada sürdüm ve 2.gün de baya azaldı daha önce de olmuştu mustela ile geçti ama ben kalın bir şekilde sürdüm hep
Metesevil Miramami alerjik de olabilir yada antibiyotik kullandiysaniz ondan da olabilir bizimde geçmeyen pişik vardı meğer alerji kaynakliymis
alptoyyy Miramami mahalle bakkaldan aldım heryerde satılıyor oglumun mantar gibiydi yayılmıştı pişik sürdüm diğer beze kadar geçmişti deneyin
Azra6167 Miramami oğlumda 15 günlükken oldu kızımın arko ile geçerdi ama oğlumun ki geçmedi bende poposunu açık bıtaktım arada.. bide kaka yapınca sabunla güzelce yıkadım gece de pamukla sildim baya geçti
NMH Miramami Ayçiçeği yağını bi kavanoza dökün ağzını bağlayıb soğuk suda kaynamaya koyun kaynasın soyuyunca bebeğinizin poposuna sürün
haziran6 Miramami benım de bır kaç gündür öyleydi yanma derecesıne kadar geldi evde hametan vardı sürdüğüm an geçti çok şükür siz de deneyın