Superannis Kızlar LC uygulamadan alışveriş yapacağım ama bayrama kadar gelir mi 2. Gün memlekete gitcez ki aylarca yokum geç kalırsa sorun olur
Solocann Superannis sipariş verdiğinizde teslim tarihi yazıyor ona göre sipariş edin ama şu an sipariş ederseniz bu hafta kesin gelir yani :)
ilyestaa Superannis bugün siparis verirsen en geç Perşembe elinde ölüm o da yaşadığın yeri bilmediğim için söylüyorum. Ben izmirdeyim. Bana kesin salı gelirdi mesela.
Elifmihrimah Superannis 250 üzeri 50 indirim bunu kuponu da kullanılabilirsin canım bana dua et sıkıntılarım bitsin YEMS5N1VIW5
RuzgarMommys Yada online alip mağaza dan teslim al diyosun öyle de yapabilirsin çıkarım alırmış dersen
2papatya Superannis dün babama bişeyler aldık teslim tarihi çarsamba günü yazıyordu. Sizinde en geç cuma gelir sanırım
HLmom Superannis sürekli lcw alışveriş yapıyorum 2 güne geliyor mutlaka bu hafta içi gelir içiniz rahat olsun
Elif311 Superannis bazen 3gün içnde geliyor bazen bir hafta geçen aldım 2. Gün geldi yeni aldım bir hafta olacak yarın daha yok😅