AselinnAnnesi Dolap uygulasindan satış yapan var mı iade edilen ürünün kargo ücreti kesiliyor mu ? Kesilirse alan kişiden mi kesiliyor satan kişiden mi alınıyor kargo ücreti yoksa uygula mi karsiliyor.
Masalarya AselinnAnnesi kargo ücreti satıcıdan kesiliyor, senin iade ettiğin ürün satıcıya teslim olunca 1 hafta içinde paran olduğu gibi hesabına yatıyor ☺️
AselinnAnnesi Nerecyaaa neden iade edemediniz hakkınız iade etmek bu sebepten çok ta kullanmak istemiyorum artık
prenses_we_prens_annesii Masalarya nasıl yani mesela ben ürün aldım dün saolaun hesabıma uymadı diyip kargo kodu oluşturmadan iptal etmiş hamdetmedi bu durumda param nolacak ne zaman yatacak eksik mi aynı mı yatacak sinir oldum ilk alışwerişimdi fena hewesim kırıldı yani
BuzluKahve prenses_we_prens_annesii siz mi ürün aldınız sizden mi ürün aldılar? Derdinizi tam anlatabilseniz daha net cevaplar alırsınız.
Nerecyaaa AselinnAnnesi yok öyle değil ben henüz satış yapmadım ama dolaptan ürün aldım isteidğim gibi gelmedi iade talebi olşturdm iade talebini reddetti ürün elimde kaldı iade edemedim
prenses_we_prens_annesii BuzluKahve Ben ürünü aldım dedim ilk kez aldım ilk hevesimizi kırdı karşımdaki iptal eden bayan onu demek istiyorum kargo kodu oluşturmadı henüz bildirim geldi sonra işte hesabıma uyumadı gibisinden iptal edildiye wurdu
BuzluKahve prenses_we_prens_annesii Anlamak biraz zor oldu ama anladım. Ürün zaten kargoya verilmemiş, ortada bir kargo ücreti yok yani. Ne ödediyseniz hepsi hesabınıza gelir.