Minkpndam Allahım kafayı yicem ben regl olmadım hala ben niye regl olmuyorum hiç gecikme yaşamazdım ilk defa oldu bu gekicme hamileysem napıcam ya 😢 zaten kızım uykudan nefret ediyor ne gecem ne gündüzüm var 😢😢
Karadenizkizi53 Minkpndam bu kadar sıkıntı yapmak yerine neden bi acile gidip kan vermiyosun böyle test yapana kadar kafayı mı yiyeceksin
hunilimomm Minkpndam valla test yapmadan bilemezsin mevsim geçişlerinde gecikmeler olur stres zaten en büyük kaynak ben bı ağrı kesici bile içsem bı kaç gün gecikir benim de düzenli giden bir adet dönemim varken 3 ay düzensizlik yaşadım 13 gün geciktigini bilirim kafanın rahat olması adına kan vermek en en iyisi
Karadenizkizi53 Minkpndam ama korksanda elbet yapacaksın yani ama dur kız oruçluyum diyosun bende de 21 gün gecikme var sadece 3 gün lekelenme olacak şekilde kan geldi benden bende de sıkıntı var yani
Minkpndam Karadenizkizi53 test yaptınız mı? benim asls gecikmezdi ama bu sy noldu bilmiom 😫 ve hamileliğiö hep bulantılı olur ama şuan birşeyyok
Karadenizkizi53 Minkpndam benimde gecikmedi doğumdan beri en fazla 1 hafta gecikirdi test yapmamı gerektirecek bi durum olmadı o yüzden yapmadım bu ay geciken çok fazla oruçtan kaynaklanıyor olabilir vücut yeterince beslenmiyo
Almi4134 Minkpndam bebegin 6 sylik dahs tam düzene girmis olmayabilir :) ben mesela bu ay adet görmeye başladım